Hyvinvointia ja huolenpitoa jaloillesi  


Hei, olen yrittäjä, jalkojenhoitaja Maiju Hughes. Koulutukseltani olen lähihoitaja, vanhustyön osaamisalalta, jalkojenhoitajaksi (AT) olen valmistunut Tampereen ammatillisesta koulutuskeskuksesta. 

Tarjoan asiakkailleni terveydenhoidollista jalkojenhoitoa. Palveluissani korostuvat  jalkaterveyden edistäminen, jalkaongelmien ehkäiseminen ja jalkojen toimintakykyä ylläpitävät ohjaukset.  

Hoitolatyön lisäksi teen myös kotikäyntejä sekä laitoskäyntejä.  Kotihoidossa ei tarvita muuta kuin mukava tuoli jossa asiakkaan on hyvä istua hoidon ajan, kaiken muun tarvittavan tuon mukanani. 

Vietämme paljon aikaa jalkojemme päällä ja jalat kantavat meitä koko elämämme. Jaloista kannattaakin pitää hyvä huolta. Säännöllinen jalkahoito parantaa jalkojen kuntoa ja ehkäisee erilaisia jalkavaivoja.

Jalkaterveydestäsi huolehtimalla luot hyvän perustan omalle toimintakyvyllesi ja terveydellesi.

Jalkojen ongelmat kynsissä, ihossa tai virheasentoina , vaikuttavat rajoittavasti aktiiviseen elämään ja elämänlaatuun. Heikentynyt jalkaterveys saattaa myös olla yhteydessä monien terveysongelmien ja sairauksienkin syntyyn ja kehittymiseen.

Me jalkahoitajat olemme jalkojenhoidon ammattilaisia ja autamme sinua ylläpitämään jalkojesi kuntoa ja sitä kautta terveyttäsi. 

 Olet tervetullut asiakkaakseni.Hoitolassa on myös saatavilla laadukkaita Peclavuksen ja Footlogix´n jalkahoitotuotteita sekä Karkelon Hyvänolon sukkia jalkojesi hyvinvoinnin edistämiseen ja ylläpitämiseen. 

  • Kiristämätön pohjesukka- turvonneille, leveille ja rintaville jaloille, sopii hyvin diabeetikoille
  • Hyvänolon pohjesukka - viileä, kuiva, eliminoi hajut, kiristämätön resori