Hyvinvointia ja huolenpitoa jaloillesi  

Olen yrittäjä, jalkojenhoitaja Maiju Hughes Humppilasta. Koulutukseltani olen lähihoitaja, vanhustyön osaamisalalta, jalkojenhoitajaksi (AT) olen valmistunut Tampereen ammatillisesta koulutuskeskuksesta. 

Tarjoan asiakkailleni terveydenhoidollista jalkojenhoitoa. Palveluissani korostuvat  jalkaterveyden edistäminen, jalkaongelmien ehkäiseminen ja jalkojen toimintakykyä ylläpitävät ohjaukset. Halutessaan asiakas saa mukaansa kirjalliset omahoito-ohjeet. 

Valmistan tarvittaessa myös yksilöllisiä silikoni ortooseja. Ortoosilla voidaan korjata varpaiden asentovirheitä, esim. vasaravarpaat, vaivaisenluuongelmat tai suojata varpaita ja ihoa  hankaukselta. Ortoosi muovataan asiakkaan varpaisiin sopivaksi, joten jokainen ortoosi on yksilöllinen ja uniikki.

Teen mielelläni myös kotikäyntejä sekä laitoskäyntejä. Kotona tehtävä jalkojenhoito sopii henkilöille, joilla on vaikeuksia liikkua kodin ulkopuolella tai heille, jotka muista syistä haluavat hoidon kotonaan.  Kotona tulisi olla mukava tuoli jossa asiakkaan on hyvä istua hoidon ajan, jotta jalkojenhoito tuntuisi mukavalta ja rentouttavalta. Kaiken muun tarvittavan tuon mukanani, olet vain paikalla ja rentoudut.

Työskentelen aseptisesti ja työvälineeni ovat turvallisuusvaatimuksien mukaisesti puhdistettuja.  Olet tervetullut asiakkaakseni Forssaan tai Humppilaan. 


Jalkahoitolatoiminnan lisäksi yritys toimii myös aputoiminimellä KotiHoiva Maiju, tarjoten kotiin toimitettavia palveluita esimerkiksi ikääntyneille. 

Tarjoan asiakkailleni apua arjen sujumiseen, henkilökohtaiseen hoivaan ja huolenpitoon liittyvissä tehtävissä sekä niissä avustamista kuntouttavalla työotteella.

Lue lisää KotiHoiva Maiju välilehdeltä.