Hinnasto Forssan hoitola 

Voimassa 1.1.2022 alkaen 

Perusjalkahoito  60 min.

Jalkahoito sisältää

Jalkojen kylvetys, kynsien lyhennys ja tarvittaessa ohennus,  kovettumien ja känsien hoito, rasvaushieronta, omahoito-ohjeet.  Halutessasi saat kynsien lakkauksen, kynsilakka sisältyy hintaan ja lakan saat mukaasi. 

60 

Diabeetikon jalkahoito

Hoito sisältää jalan suojatunnon arvioinnin monofilamentin avulla, riskikartoituksen sekä jalkahoidon seuraavasti; jalkojen kylvetys, kynsien lyhennys ja tarvittaessa ohennus, poistetaan kovettumat ja mahdolliset yksittäiset känsät hoitoajan puitteissa. Ihon rasvaus hoitavalla diabeetikon iholle tarkoitetulla voiteella, lopuksi jalkojen ja säärien kevyt hieronta sekä kirjallinen omahoito ohjeistus.

73 €

Tehohoito n. 90 min.

Kokonaisvaltainen jalkojenhoito sisältää

Jalka-analyysin, jalkakylpy ja ihon kuorinta, kynsien lyhennys /ohennus ja siistiminen, kovettumien ja känsien hoito, kynsien lakkaus, hoitava naamio jaloille, hieronta, omahoito-ohjeet. Halutessasi saat kynsien lakkauksen, kynsilakka sisältyy hintaan ja lakan saat mukaasi. 

73 €

Rentoutushoito jaloille n. 90 min.

Rentoutusta ja hemmottelua

Jalkojen kuorinta syväpuhdistavalla, ihoa uudistavalla ja kosteuttavalla kuorintavoiteella, jalkojen kylvetys, hoitava jalkanaamio sekä rauhallinen, rentouttava 45 min jalkahieronta polvesta alaspäin. 

60 €

Pikajalkahoito n. 30 min.

Täsmähoitoa

Yksittäinen toimenpide esim. kynsien lyhennys / ohennus tai yksittäisen känsän / kovettuman poisto (myös hoivayksiköissä)

35 €

Silikoniortoosi 

Vaivaisenluu, varvasvälikänsä, vasaravarpaat ymv. Näihin kaikkiin voi saada apua yksilöllisestä ortoosista. Ortoosilla  korjataan varpaiden asentovirheitä tai suojataan varpaita hankaukselta. Ortoosi muovataan asiakkaan varpaisiin sopivaksi, joten jokainen ortoosi on yksilöllinen.  Kaupan valmiit varpaiden oikaisijat ovat monesti liian suuria  tai muuten epämukvia. Silikoniortoosin istuvuus ja mukavuus varmistetaan tarkasti. Ortoosi tehdään jalkahoidon yhteydessä ja sen saa heti mukaan ja käyttöön. Hinta muodostuu ortoosin koon mukaan.

alk. 25 €

Kotikäynnit voimassa olevan hinnaston mukaan 

(kts. hinnasto esim. perusjalkahoito 60€)

Matkakulu 5 € laskutetaan mikäli hoitolasta asiakkaan kohteeseen on yli 5 km, mutta alle 20 km, mikäli etäisyys kohteeseen on yli 20 km matkakorvaus on 0,53 € / km.

Jalkahoidot hoivayksiköissä

Hoito sisältää asiakastarpeen mukaan: jalkojen kylvetys/puhdistus, kynsien leikkaus ja siistiminen sekä paksuuntuneiden kynsien ohentaminen. Jalkahoito sisältää myös tavallisimpien iho- ja kynsiongelmien hoitoa hoitoajan puitteissa sekä kevyen rasvaushieronnan jaloille ja säärille. Selkeät kotihoito-ohjeet asiakkaalle ja hoitohenkilökunnalle. 

Hoiva - ja laitosyksiköiden hoitojen osalta laskutetaan asiakkaalta jalkahoito matkakuluitta, mikäli asiakkaita on hoitoyksikössä vähintään 4 / pvä.  

50 

Sisäänkasvaneen kynnen  PODOFIXoikaisuhoito 

Podofix-menetelmä on kivuton ja tehokas hoito sisäänpäin kasvaneen kynnen oikomiseen ja kynnenreunan nostamiseen, sekä ohjaamaan kynnen kasvua oikeaan suuntaan. Oikaisuhoito voidaan toteuttaa kynteen, jossa ei ole kynsisientä ja kynsipatja on terve. Toimenpide on helppo, tehokas ja kivuton toteuttaa. Pääsääntöisesti oikaisuhoito kestää yli puoli vuotta ja edellyttää asiakkaalta sitoutumista säännölliseen hoitoon.  Voidaan myös tehdä lapsille. 

Aktiivivaiheen hinnoittelu 1. hoitokäynti 50 € , 2. hoitokäynti  40 € , 3. hoitokäynti 30 €  Passiivivaiheen hoitokäynnit 30 €

Jalkahoidon yhteydessä tehty oikaisuhoito - 10 %  oikaisun hinnasta. 

50

Hyvinvointihoitoja

Kuumakivihieronta jaloille n. 45 min.

Rentouttava hieronta kuumakiviä käyttäen. Hieronta on polvesta alaspäin.

45 €

Jalkahieronta väsyneille jaloille n. 30 min.

Väsyneille ja rasittuneille jaloille hieronta polvesta alaspäin.

30 €

Intuitiivinen päähieronta n. 60 min

Rentouttava hieronta, kokonaisvaltaista ja lihasjännityksiä vapauttavaa, jossa yhdistyvät klassisen hieronnan, shiatsun sekä  Intialaisen päähieronnan hieronta-otteet. Intuitiivinen hieronta toimii tasapainoittavana ja on lempeä hieronta käsittely. Hoidossa voidaan käyttää aromaattisia tuoksuja tai hieronta öljyä asiakkaan niin halutessa. 


50 €

Hetki

Anna Ikääntyneelle lahjaksi aikaa, hetki hemmottelua ja yhdessäoloa.

Syntymäpäiväksi, äitienpäiväksi, isänpäiväksi, ystävänpäiväksi tai ihan vain arkipäivää piristämään.

Soita ja suunnitellaan yhdessä kuinka voisin piristää läheisesi päivää tuomalla päiväänsä hetken läsnäoloa, läheisyyttä ja hemmottelua asiakkaan voimavarat huomioon ottaen.

Hetkessä voidaan toteuttaa kevythierontaa, lakataan kynsiä, muistellaan ja tarinoidaan yhdessä. Luetaan kirjaa, sanomalehteä tai mitäs jos pelataankin korttia. Kuunnellaan musiikkia, ollaan yhdessä ja läsnä. Tehdään sitä mikä mieluista ja mielihyvää tuottavaa.


36 € / h