Hinnasto Forssan hoitola

Perusjalkahoito  60 min.

Jalkahoito sisältää

Jalkakylpy, kynsien lyhennys ja tarvittaessa ohennus,  kovettumien ja känsien hoito, kynsien lakkaus, rasvaus ja kevyt hieronta, omahoito-ohjeet

Kynsilakka sisältyy hintaan ja lakan saat mukaasi, vaihtoehtoisesti jalkavoide 30 ml.

58 

Diabeetikon jalkahoito

Hoito sisältää jalan suojatunnon arvioinnin monofilamentin avulla, riskikartoituksen sekä jalkahoidon seuraavasti; jalkojen kylvetys, kynsien lyhennys ja tarvittaessa ohennus, poistetaan kovettumat ja mahdolliset yksittäiset känsät hoitoajan puitteissa. Ihon rasvaus hoitavalla diabeetikon iholle tarkoitetulla voiteella, lopuksi jalkojen ja säärien kevyt hieronta sekä kirjallinen omahoito ohjeistus.

73 €

Tehohoito n. 90 min.

Kokonaisvaltainen jalkojenhoito sisältää

Jalka-analyysi, jalkakylpy ja kuorinta, kynsien lyhennys /ohennus ja siistiminen, kovettumien ja känsien hoito, kynsien lakkaus, hoitava naamio jaloille, hieronta, omahoito-ohjeet.

Kynsilakka sisältyy hintaan ja lakan saat mukaasi, vaihtoehtoisesti hoitovoide 30 ml.

73 €

Rentoutushoito jaloille n. 90 min.

Rentoutusta ja hemmottelua

Jalkojen kuorinta syväpuhdistavalla, ihoa uudistavalla ja kosteuttavalla kuorintavoiteella, jalkojen kylvetys, hoitava jalkanaamio sekä rauhallinen, rentouttava 45 min jalkahieronta polvesta alaspäin, virvoke.

58 €

Pikajalkahoito n. 30 min.

Täsmähoitoa

Yksittäinen toimenpide esim. kynsien lyhennys / ohennus tai yksittäisen känsän / kovettuman poisto (myös hoivayksiköissä)

25-35 €

Silikoniortoosi 

Vaivaisenluu, varvasvälikänsä, vasaravarpaat ymv. Näihin kaikkiin voi saada apua yksilöllisestä ortoosista. Ortoosilla  korjataan varpaiden asentovirheitä tai suojataan varpaita hankaukselta. Ortoosi muovataan asiakkaan varpaisiin sopivaksi, joten jokainen ortoosi on yksilöllinen.  Kaupan valmiit varpaiden oikaisijat ovat monesti liian suuria  tai muuten epämukvia. Silikoniortoosin istuvuus ja mukavuus varmistetaan tarkasti. Ortoosi tehdään jalkahoidon yhteydessä ja sen saa heti mukaan ja käyttöön. Hinta muodostuu ortoosin koon mukaan.

alk. 25 €

Kotikäynti voimassa olevan hoitohinnaston mukaan

Hoitolasta yli 20 km etäisyys, matkakorvaus 0,43 € / km., alle 20 km matkassa ei matkakuluja.   

Jalkahoidot hoivayksiköissä

Hoito sisältää asiakastarpeen mukaan: jalkojen kylvetys/puhdistus, kynsien leikkaus ja siistiminen sekä paksuuntuneiden kynsien ohentaminen. Jalkahoito sisältää myös tavallisimpien iho- ja kynsiongelmien hoitoa hoitoajan puitteissa sekä kevyen rasvaushieronnan jaloille ja säärille. Selkeät kotihoito-ohjeet asiakkaalle ja hoitohenkilökunnalle. 

Hoiva - ja laitosyksiköiden hoitojen osalta laskutetaan asiakkaalta jalkahoito matkakuluitta, mikäli asiakkaita on hoitoyksikössä vähintään 4 / pvä. 

Matkakorvaus 0,43 € / km. jos etäisyys hoitolasta on yli 20 km. 


50 

Hyvinvointihoitoja

Kuumakivihieronta jaloille n. 45 min.

Rentouttava hieronta kuumakiviä käyttäen. Hieronta on polvesta alaspäin.

45 €

Jalkahieronta väsyneille jaloille n. 30 min.

Väsyneille ja rasittuneille jaloille hieronta polvesta alaspäin.

30 €

Intialainen päähieronta n.60 min.

Intialainen päähieronta lievittää arkielämän stressiä ja rentouttaa särkeviä sekä jäykkiä niskahartiaseudun lihaksia. Se on yksinkertaista ja rauhoittavaa hierontaa, jonka otteina käytetään sekä rauhallisia että nopeatempoisia liikkeitä. Hieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, käsivarret, pään alue, kasvot sekä korvalehdet. Tämä rentouttava, virkistävä sekä ajatukset kirkastuttava hoitomuoto ei vaadi erityisjärjestelyitä eikä siinä käytetä öljyä. Sopiikin hyvin asiakkaan kotona tai vaikka työpaikalla suoritettavaksi. Käsittely tehdään tuolilla istuen paidan päältä.


50€

Intuitiivinen päähieronta n. 60 min

Rentouttava hieronta, kokonaisvaltaista ja lihasjännityksiä vapauttavaa, jossa yhdistyvät klassisen hieronnan, shiatsun sekä  Intialaisen päähieronnan hieronta-otteet. Intuitiivinen hieronta toimii tasapainoittavana ja on lempeä hieronta käsittely. Hoidossa voidaan käyttää aromaattisia tuoksuja tai hieronta öljyä asiakkaan niin halutessa. 


50 €

Hetki

Anna Ikääntyneelle lahjaksi aikaa, hetki hemmottelua ja yhdessäoloa.

Syntymäpäiväksi, äitienpäiväksi, isänpäiväksi, ystävänpäiväksi tai ihan vain arkipäivää piristämään.

Soita ja suunnitellaan yhdessä kuinka voisin piristää läheisesi päivää tuomalla päiväänsä hetken läsnäoloa, läheisyyttä ja hemmottelua asiakkaan voimavarat huomioon ottaen.

Hetkessä voidaan toteuttaa kevythierontaa, lakataan kynsiä, muistellaan ja tarinoidaan yhdessä. Luetaan kirjaa, sanomalehteä tai mitäs jos pelataankin korttia. Kuunnellaan musiikkia, ollaan yhdessä ja läsnä. Tehdään sitä mikä mieluista ja mielihyvää tuottavaa.


36 € / h