Hinnasto  

Voimassa 1.1.2022 alkaen 

Perusjalkahoito  

Jalkahoito sisältää

Jalkojen kylvetys, kynsien lyhennys ja tarvittaessa ohennus,  kovettumien ja känsien hoito, rasvaushieronta, omahoito-ohjeet.  Halutessasi saat kynsien lakkauksen, kynsilakka sisältyy hintaan ja lakan saat mukaasi. 

60 

Tehohoito n. 90 min.

Kokonaisvaltainen jalkojenhoito sisältää

Jalka-analyysin, jalkakylpy ja ihon kuorinta, kynsien lyhennys /ohennus ja siistiminen, kovettumien ja känsien hoito, kynsien lakkaus, hoitava naamio jaloille, hieronta, omahoito-ohjeet. Halutessasi saat kynsien lakkauksen, kynsilakka sisältyy hintaan ja lakan saat mukaasi. 

73 €

Diabeetikon jalkahoito

Hoito sisältää jalan suojatunnon arvioinnin monofilamentin avulla, riskikartoituksen sekä jalkahoidon seuraavasti; jalkojen kylvetys, kynsien lyhennys ja tarvittaessa ohennus, poistetaan kovettumat ja mahdolliset yksittäiset känsät hoitoajan puitteissa. Ihon rasvaus hoitavalla diabeetikon iholle tarkoitetulla voiteella, lopuksi jalkojen ja säärien kevyt hieronta sekä kirjallinen omahoito ohjeistus.

73 €

Footlogix  jalkahoito 

Footlogix- jalkahoito sisältää kylvetyksen, jalkaterien kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, kovettumien ja känsien poiston. Hoidossa valitaan ihotyypille sopiva hoitovoide. Lopuksi kevyt hieronta ja ohjeet jalkojesi kotihoitoon.

Hoito toteutetaan Footlogix tuotteilla. "Where medi meet pedi" on lääkinnällistä hoitoa jaloille, tuotteet hoitavat ihoa kaikista kerroksista ja tulokset on nähtävissä heti.

Sopii myös diabeetikoille. 

60€

Pikajalkahoito n. 30 min.

Täsmähoitoa

Yksittäinen toimenpide esim. kynsien lyhennys / ohennus tai yksittäisen känsän / kovettuman poisto (myös hoivayksiköissä)

35 €

Silikoniortoosi 

Vaivaisenluu, varvasvälikänsä, vasaravarpaat ymv. Näihin kaikkiin voi saada apua yksilöllisestä ortoosista. Ortoosilla korjataan varpaiden asentovirheitä tai suojataan varpaita hankaukselta. Ortoosi muovataan asiakkaan varpaisiin sopivaksi, joten jokainen ortoosi on yksilöllinen. Kaupan valmiit varpaiden oikaisijat ovat monesti liian suuria tai muuten epämukavia. Silikoniortoosin istuvuus ja mukavuus varmistetaan tarkasti. Ortoosin saa heti mukaan ja käyttöön. Hinta muodostuu ortoosin koon mukaan alk.25 € + työhön kuluva aika ( 30.min.= 30 €). 

alk. 25 €

Rentoutushoito jaloille 60 min.

Rentoutusta ja hemmottelua

Jalkojen kuorinta syväpuhdistavalla, ihoa uudistavalla ja kosteuttavalla kuorintavoiteella, jalkojen kylvetys, hoitava jalkanaamio sekä rauhallinen, rentouttava  jalkahieronta polvesta alaspäin. 

60 €

Kotikäynnit voimassa olevan hinnaston mukaan 

Kts. hinnasto esim. perusjalkahoito 60 €.,  hintoihin lisätään kotikäyntilisä 10 €

Matkakuluna laskutetaan 5 €, mikäli hoitolasta asiakkaan kohteeseen on yli 5 km, mutta alle 20 km,. Etäisyyden ollessa yli 20 km matkakorvaus on 0,53 € / km.

Jalkahoidot hoivayksiköissä

Hoito sisältää asiakastarpeen mukaan: jalkojen kylvetys/puhdistus, kynsien leikkaus ja siistiminen sekä paksuuntuneiden kynsien ohentaminen. Jalkahoito sisältää myös tavallisimpien iho- ja kynsiongelmien hoitoa hoitoajan puitteissa sekä kevyen rasvaushieronnan jaloille ja säärille. Selkeät kotihoito-ohjeet asiakkaalle ja hoitohenkilökunnalle. 

Hoiva - ja laitosyksiköiden hoitojen osalta laskutetaan asiakkaalta jalkahoito matkakuluitta, mikäli asiakkaita on hoitoyksikössä vähintään 4 / pvä.  

50 

Sisäänkasvaneen kynnen  PODOFIXoikaisuhoito 

Podofix-menetelmä on kivuton ja tehokas hoito sisäänpäin kasvaneen kynnen oikomiseen ja kynnenreunan nostamiseen, sekä ohjaamaan kynnen kasvua oikeaan suuntaan. Oikaisuhoito voidaan toteuttaa kynteen, jossa ei ole kynsisientä ja kynsipatja on terve. Toimenpide on helppo, tehokas ja kivuton toteuttaa. Pääsääntöisesti oikaisuhoito kestää yli puoli vuotta ja edellyttää asiakkaalta sitoutumista säännölliseen hoitoon.  Voidaan myös tehdä lapsille. 

Aktiivivaiheen hinnoittelu 1. hoitokäynti 50 € , 2. hoitokäynti  40 € , 3. hoitokäynti 30 €  Passiivivaiheen hoitokäynnit 30 €

Jalkahoidon yhteydessä tehty oikaisuhoito - 10 %  oikaisun hinnasta. 

50

LASUKUTUSLISÄ: 1.1.2024 alkaen postitse lähetettävästä paperilaskusta veloitetaan 5 € laskutuslisä  

Hyvinvointihoitoja

Kuumakivihieronta jaloille n. 45 min.

Rentouttava hieronta kuumakiviä käyttäen. Hieronta on polvesta alaspäin.

45 €

Jalkahieronta väsyneille jaloille n. 30 min.

Väsyneille ja rasittuneille jaloille hieronta polvesta alaspäin.

30 €

Intuitiivinen päähieronta n. 60 min

Rentouttava hieronta, kokonaisvaltaista ja lihasjännityksiä vapauttavaa, jossa yhdistyvät klassisen hieronnan, shiatsun sekä  Intialaisen päähieronnan hieronta-otteet. Intuitiivinen hieronta toimii tasapainoittavana ja on lempeä hieronta käsittely. Hoidossa voidaan käyttää aromaattisia tuoksuja tai hieronta öljyä asiakkaan niin halutessa. 


50 €

Hetki

Anna Ikääntyneelle lahjaksi aikaa, hetki hemmottelua ja yhdessäoloa.

Syntymäpäiväksi, äitienpäiväksi, isänpäiväksi, ystävänpäiväksi tai ihan vain arkipäivää piristämään.

Soita ja suunnitellaan yhdessä kuinka voisin piristää läheisesi päivää tuomalla päiväänsä hetken läsnäoloa, läheisyyttä ja hemmottelua asiakkaan voimavarat huomioon ottaen.

Hetkessä voidaan toteuttaa kevythierontaa, lakataan kynsiä, muistellaan ja tarinoidaan yhdessä. Luetaan kirjaa, sanomalehteä tai mitäs jos pelataankin korttia. Kuunnellaan musiikkia, ollaan yhdessä ja läsnä. Tehdään sitä mikä mieluista ja mielihyvää tuottavaa.


36 € / h